Over mij

OVER MIJ

Mensen begeleiden om het beste in zichzelf naar boven te halen, dat is waar ik voor sta. Ik begeleid je naar een gezondere levensstijl en help je jouw persoonlijke doelen te behalen. Beweging, voeding en mindset zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het een kan niet zonder het ander. Door mijn persoonlijke coaching ondersteun ik je naar jouw doelen.

Vol energie
Ik weet als geen ander wat beweging en goede voeding voor je doet. Ik fitness zelf al jaren en ben enorm blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt. Mijn interesse ging altijd uit naar het menselijk lichaam en de mogelijkheden die je lichaam je geeft. Het geeft mij echt voldoening om je te kunnen helpen met jouw persoonlijke doelen. Of je nu sterker, fitter of slanker wilt worden. Ik zorg er ook nog eens voor dat jij vol energie zit. Ik heb ervaring als fitnessinstructrice, het verzorgen van groepslessen en als personal trainer. Zo begeleid ik ook topsporters met krachttraining en voeding.

Veel leren
Ik ben leergierig en zet altijd een stapje harder. Anticiperen op de vraag van de klant vind ik een van de leukste dingen. Ik ben dan ook altijd bezig met het bedenken van nieuwe vormen van training. Ik houd van de uitdaging en die vind ik in mijn werk als Head Personal Trainer. Zet jij de stap op met mij aan de slag te gaan?

Linda van Veldhuizen van Personal Training Vitasana