Personal coaching

Personal training vita sana bied meer dan alleen trainen. Wat jouw doelen ook zijn, wij inspireren je om het beste uit jezelf te halen. Wij bieden een totaalpakket aan onze klanten, volledig afgestemd op jouw persoonlijke doelen en mogelijkheden, zodat je effectief, veilig en resultaatgericht traint. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van bewegen, voeding en gedrag. Wij zijn jouw ‘stok achter de deur’ en helpen je jouw doelen te realiseren. Door samen met jou een lifestyle te creëren waar jij je op lang termijn goed bij voelt, behaal en behoud jij jouw resultaat voor de rest van jouw leven. Alles staat in het teken van jouw vooruitgang!

Samen stellen van het traject

Samenstellen van het traject
1. Intake gesprek 
Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek en we bespreken je wensen en behoefte. Samen maken we jouw doelen concreet.

2. Startmeting en proefsessie
Lichaamsanalyse; meten van vetpercentage, spiermassa, vochtpercentage en omvang in centimeters.
Je maakt kennis met ons, en onze manier van werken.

3. Persoonlijk plan
Aan de hand van de gemeten resultaten en je wensen en behoefte maken wij een persoonlijk plan. Dit plan is volledig afgestemd op jou als individu en gebaseerd op: training, voeding, motivatie en rust. Via onze app houden we de voortgang bij en staan wij altijd voor je klaar om jouw doelen te realiseren. 

4. Training
De training is afgestemd om jouw doelstelling te behalen én te behouden. 

Naast personal training bij Basic fit geven we ook training aan huis of op een andere door jou gewenste locatie.