Linda is voor mij een stok achter de deur, een luisterend oor, een vriendin en een professional die elke seconde van de dag bezig is met haar klanten – zelfs buiten de trainingen om. Ze is in staat je volledig te motiveren om grote stappen te maken. Met de verschillende trainingsschema’s is iedere training een feestje.

Ik ben 1 jaar geleden begonnen met sporten met als doel aan te komen. Dit omdat ik simpelweg niet tevreden was met mijn lijf.
Aangezien de Basic Fit net nieuw open was, heb ik mij daar ook ingeschreven. 
Ook heb ik mij ingeschreven voor een 1 uur met een personal coach aangezien ik geen idee heb wat ik moest doen.
Zo kwam ik in contact met Linda. In het begin eerst doorgenomen wat mij insteek is om te sporten en vervolgens aan de slag gegaan.
Ik heb een mooi sportschema gekregen ( vele zullen nog volgen )waar ik als beginneling lekker mee aan de slag kan gaan. Eenmaal de smaak te pakken ging ik van 3 keer sporten in de week na 4 keer. Linda heeft mij steeds goed begeleid door schema's te maken en mee te lopen door de oefingen uit te leggen. Nu sport ik 5 ochtenden in de week met een voeginschema die ook gemaakt is door Linda, daarnaast hebben wij ook 1 keer per maand een weging.

Mijn resultaat is 10 kilo erbij in 1 jaar tijd. Dus wat we doen dat werkt goed!!

Linda is een prettige en fantastische personal trainer. Ik train 3 x per week 30 min bij haar. En merk dat ik sterker, stabieler en leniger wordt. De trainingen zijn zwaar; zij let niet alleen op de inspanning, maar ook op de juiste uitvoering. Dat voorkomt blessures. De trainingen zijn zeer gevarieerd en nooit saai. Ook geeft ze, als je dat wilt, oefeningen voor thuis mee.

Ik heb een hekel aan fitness, maar ik train nu 3 per week met veel plezier. Zonder haar zou ik denk ik nog 1 keer gaan en dan stoppen.

Sinds dat ik train bij personal vita sana is mijn spiermassa duidelijk verbeterd.  Ik vind het fijn om rechtstreeks gecoached te worden tijdens de trainingen.

Linda is een enthousiaste en betrokken coach. Super fijn in de omgang en kan je goed motiveren en heeft overal goede tips en adviezen voor als je ergens tegenaan loopt. Er is elke 2 weken telefonisch beeld contact waar wij mijn resultaten bespreken. Deze krijg ik na het contact meteen op de mail zodat je je resultaten goed in kaart hebt. En weer met volle goede moed er tegen aan kan.

Ondanks ik al jaren actief ben in de sportschool merkte ik dat ik nog wat extra’s wilde en ik ondersteuning bij mijn voeding kon gebruiken. Zelf was ik niet gedisciplineerd genoeg waardoor ik de gezonde voeding slechts 2 dagen volhield en ik vervolgens weer doorging met m’n oude eetpatroon. Tot het moment dat ik met Linda in contact kwam en zij aangaf mij te kunnen helpen bij de keuzes van mijn voeding. Ik heb dit als heel prettig ervaren en ik merk dat mijn lichaam positief veranderd. Doordat ik elke week naar Linda ga om te wegen en evalueren, weet zij mij te helpen en weer te motiveren als het even wat minder gaat. Linda is een topper wat betreft de persoonlijke begeleiding en ze doet er ook alles aan om je doelen te behalen!

Ik wordt sinds augustus begeleid door Linda met als voornaamste doel afvallen. Het fijne aan Linda is, is dat ze lekker duidelijk is. Ze zegt waar het op staat en helpt zo. Ook is ze altijd bereikbaar en staat altijd klaar met een oplossing.

Mijn moeder en ik sporten nu al 8 maanden bij vita sana. Ik vind het heel fijn dat ik samen met mijn moeder kan sporten, zo kunnen we elkaar motiveren. Ik vond het in het begin wel spannend omdat ik bang was dat ik veel oefeningen niet zou kunnen. Linda heeft me erg gerust gesteld en we zijn rustig van start gegaan. Elke training is het weer een verrassing wat we gaan doen en geen training is hetzelfde! Zowel het tempo in de trainingen als de oefeningen variëren enorm. Hierdoor blijft het leuk! Ook kregen we een dieetplan van Linda om zo thuis ook nog het nodige aan onze voeding te kunnen doen. Het sporten bij Linda is heel erg leuk en ze geeft je alle support die je nodig hebt!

Sinds 2019 sport ik onder begeleiding van Linda van Vita Sana.
In eerste instantie startte ik zelfstandig sporten in de sportschool. Ondanks de instructie per apparaat vond ik het lastig om te bepalen of ik het apparaat op de juiste manier gebruikte en welke oefeningen bij mij passen. 
Ik maakte daarom gebruik van de beschikbare app die jouw zou moeten begeleiden en helpen bij het behalen van jouw doelen. 
Echter deed dit weinig extra voor mijn persoonlijke motivatie en eek het programma absoluut niet persoonlijk afstelbaar. 
Toen besloot ik bij Linda te starten, met als doel meer energie generen en meer spiermassa opbouwen. 
Linda maakte een persoonlijk programma volledig afgesteld op mijn wensen (wat ik wel en niet leuk vond) en met een juiste opbouw van oefeningen om mijn doel te behalen. Zij adviseert mij sindsdien ook over de juiste voeding passend bij de fase van het sporten. 
Tegen alle verwachting in betekend dat namelijk niet dat je minder of per definitie heel groen gaat eten. Sterker nog, ik mag ruim genieten van lekker eten maar ben door Linda wel een boel te weten gekomen over alle verhoudingen van voeding en het effect in combinatie met bewegen. 
Ook weet ik sindsdien dat maar weinig mensen de apparatuur in de sportschool juist gebruiken, of in elk geval tijdens het gebruik de juiste/gewenste spiergroepen trainen. 
Het blijkt nergens voor nodig om mijzelf tot over de rand te duwen om resultaat te krijgen. Sterker nog, ik maak ontzettend veel plezier met Linda tijdens mij trainingen en waar dit door juiste begeleiding allemaal geleidelijk verloopt boek ik verrassend snelle vooruitgang in dit proces. 
Zij is een ware topper, gezellig om mee te trainen en ook de juiste motivatie om je net verder te pushen dan je zelf zou kunnen.